IT jobmarketing platform connecting you to
/_images_upload/_tn_bed4c19cb73174c0.jpg
IT jobmarketing platform connecting you to

 

Candidates

IT JOBMARKETING

INTELLIGENT IT TALENT SOURCEN

iternal.nl is een niche IT jobmarketing platform. We helpen directe werkgevers en intermediairs op een slimme manier IT talent te bereiken, door vacatures te adverteren op de online media die ze daadwerkelijk zelf gebruiken. Met onze aanpak gaan wij verder dan de klassieke wervingsmethoden en helpen we jou verder in je recruitmentactiviteiten.

DE IDEALE MEDIAMIX

BEREIK ALTIJD DE JUISTE DOELGROEP

We zetten de ideale mediamix in zodat jouw vacatures altijd en overal de juiste doelgroep bereiken. We adverteren alleen op de best presterende social media kanalen waaronder Facebook, Instagram en Twitter, en op websites en banenzoekmachines binnen de IT community.

TARGETED ADVERTEREN

GENEREER VERKEER VAN HOGE KWALITEIT

Gebaseerd op de functie, locatie en skills in jouw vacature, adverteren we de vacature in één keer tegelijk en volledig geautomatiseerd op alle kanalen. Met een klik op de advertentie komen de kandidaten op de vacaturepagina terecht. We genereren verkeer van hoge kwaliteit naar jouw vacatures en (werken bij) website, van zowel latent als actief werkzoekend IT talent.

OPTIMAAL RESULTAAT

VERGROOT ONLINE ZICHTBAARHEID EN BEREIK

We voeren de campagne van begin tot eind voor je uit om het optimale resultaat uit je campagne te halen. Uiteraard plaatsen we de advertentie altijd onder de naam en met logo van jouw bedrijf. Hierdoor vergroten we de online zichtbaarheid en het bereik van jouw vacatures, en de naamsbekendheid als werkgever binnen de specifieke IT doelgroep.

VRAGEN? CHAT NU LIVE!STEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment zijn wij niet online. Laat je gegevens hier achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.