/_images_upload/_tn_0762bca9625a5722.jpg
Snel zoeken

Werken bij

Klant
ABN AMRO

ABN AMRO

ABN AMRO bedient retail, private banking en corporate banking klanten met een primaire focus op Nederland en met selectieve activiteiten in het buitenland. In Nederland wordt klanten een uitgebreid en compleet pakket aan producten en diensten aangeboden via omni-distributiekanalen waaronder geavanceerde mobiele applicaties en internetbankieren. ABN AMRO beschikt over gedegen financiële expertise en uitgebreide kennis van vele bedrijfstakken.
AEGON

AEGON

Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. In een eerlijke dialoog bieden we begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Deze visie vraagt om medewerkers die helder communiceren en zelf initiatief nemen in het belang van onze klanten.

Als medewerker van Aegon zie je onze visie terug in je dagelijkse werkzaamheden. Onze klanten weten niet alles van financiële producten. Met jouw kennis en ervaring kun je klanten helpen de juiste keuzes te maken, waardoor ze beschermd worden tegen inkomensverlies of kunnen sparen voor later. En daarvoor hoef je niet per se verzekeringsadviseur te zijn. Ook als marketeer, ICT’er of administratief medewerker is je rol belangrijk. Waar je ook werkt binnen Aegon, je werkt altijd voor je klant.

Zoals we onze klanten bewust willen laten kiezen voor de producten van Aegon, zo willen we ook dat jij bewust kiest voor ons als werkgever. Omdat je goed bent in wat je doet en altijd op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren. Omdat je vernieuwende ideeën hebt en deze ook omzet naar concrete initiatieven. En omdat je samen met je collega’s moeilijke zaken makkelijk maakt. Herken jij jezelf hierin, kijk dan of we voor jou een vacature hebben.
BDO

BDO

Voor ons bestaat accountancy en advisering uit meer dan regels en cijfers. Ons doel is om nieuwe perspectieven te bieden. Aan onze klanten maar zeker ook aan onze medewerkers. BDO geeft je professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden. We creëren de ruimte om je eigen passie te vinden en te volgen.
Om je talenten en vaardigheden te ontdekken, te ontwikkelen en vervolgens optimaal te benutten.

Onze kernwaarden geven de manier aan waarop we invulling geven aan onze ambitie. Ze vormen ons DNA en geven richting aan ons dagelijks doen en laten. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar onze medewerkers en op maatschappelijk terrein. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch. En iedere BDO’er geeft hier op zijn eigen manier invulling aan.

We vinden het belangrijk dat je je persoonlijk betrokken voelt bij BDO en bij je collega’s. Daarom bieden we een veilige, informele en plezierige werkomgeving. Waar ruimte is voor het realiseren van jouw persoonlijke ambities. Waarin we je uitdagen jezelf te ontwikkelen, maar je ook in staat stellen een goede balans tussen werk en privé te behouden. Onze partners voelen zich hiervoor persoonlijk verantwoordelijk.

Je krijgt de ruimte om te doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. We stellen je in staat om jouw talenten optimaal te benutten. We stimuleren onderlinge samenwerking en teamwork. Onze partners geven het voorbeeld en helpen je om ook jouw passie waar te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om vanuit je passie en persoonlijke betrokkenheid ook buiten het dagelijkse werk iets voor de maatschappij te...
CodeGuild

CodeGuild

CodeGuild dient als een premium netwerk van ambachtslieden binnen software development, software engineering en software development management.

CodeGuild is opgericht door twee ervaren consultants met uitgebreide arbeidsbemiddelingservaring en een bewezen staat van dienst binnen de Nederlandse software engineeringmarkt. Robert Hawker en Umut Yasar werkten jaren lang succesvol voor een vooraanstaande beursgenoteerde werving & selectie organisatie. Hier leerde zij dat inhoudelijke kennis, hard werken en klantgericht handelen de sleutel vormt tot succes. Serge Warbout heeft zich kort na de oprichting als partner aangesloten om de propositie van CodeGuild verder gestalte te geven.

Alle drie realiseerde zich dat om klanten en kandidaten nog beter van dienst te zijn het cruciaal was een kleiner meer gespecialiseerde werving & selectie organisatie op te richten. Een organisatie die zich nog meer kan toeleggen op persoonlijke aandacht en lange termijn samenwerking. Verder zagen zij dat in een overvolle werving & selectiemarkt kwaliteit het verschil maakt. Wat volgens hen alleen mogelijk is na een grondige verdieping in de markt. Consulting vanuit de inhoud. Alle consultants bij CodeGuild hebben jaren ervaring binnen de software development en – engineeringmarkt en beschikken stuk voor stuk over een uitstekende technologische basis. Zo kunnen zij zowel klant als kandidaat de begeleiding te geven die zij verdienen.

Vanuit deze visie is CodeGuild opgericht. CodeGuild is een gespecialiseerd werving en selectiebureau in het hogere software development en -engineering segment binnen de Randstad.
Datamex

Datamex

Datamex Automatisering is in 1983 opgericht door Jan Peters en inmiddels staat ook zoon Rik Peters aan het roer van dit dynamische familiebedrijf. Al meer dan 30 jaar onderhoudt Datamex langdurige relaties met klanten door objectief en onafhankelijk advies te geven. Wij blijven doorvragen totdat wij de juiste informatie boven tafel hebben om u de meest geschikte oplossing te bieden. Wij zijn niet gebonden aan één leverancier, dus selecteren alleen de voor uw organisatie meest geschikte partners.
De Nederlandsche Bank (DNB)

De Nederlandsche Bank (DNB)

Werken aan vertrouwen. In een professionele werkomgeving die door de actualiteit en de dynamiek van de financiële wereld op een hoog peil staat. Multidisciplinair, in een internationale context. Bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid - wát we doen, doet er toe. En dat doen we met integriteit, loyaliteit en een groot saamhorigheidsgevoel. Onze succesfactoren.

Wil jij meewerken aan vertrouwen?
Je vindt hier de verhalen van de mensen van DNB, uitleg over onze werkgebieden en uiteraard alle actuele vacatures. Maar ook informatie over de cultuur, het arbeidsvoorwaardenpakket en je ontwikkelmogelijkheden bij DNB. En je leest bij welke events we aanwezig zijn en waar je ons dus kunt ontmoeten .

Wil je direct solliciteren? Onder elke vacaturetekst vind je een link naar een (kort) sollicitatieformulier waar je een motivatiebrief en een cv kunt uploaden. Een formulier voor een open sollicitatie vind je op de pagina Solliciteren.

Wil je meer informatie of persoonlijk contact over werken bij DNB? Neem dan contact op met één van onze recruiters!
ECN

ECN

Het Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) is het grootste onderzoeksinstituut in Nederland op energiegebied. Het onderzoekscentrum voert onderzoek uit op het gebied van duurzame energie. Dit heeft een grote invloed op het leven van alledag. Zo bevindt zich in ongeveer 50% van alle zonnecelsystemen ter wereld ECN-technologie en staan moderne windmolens in het veld te draaien dankzij technologie die mede is ontwikkeld door ECN.

Het succes van ECN wordt bepaald door de inzet en kwaliteit van onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking en respect. ECN telt ongeveer 500 medewerkers verdeeld over vier vestigingen in: Amsterdam, Petten, Eindhoven en Wieringerwerf.

Energie-innovatie is denkwerk. Het belangrijkste kapitaal van ECN zit dan ook in de innovatieve denkkracht van onze medewerkers. Bij ECN zijn we voor ons primaire proces op zoek naar innovatieve denkers, vooral met als achtergrond één de volgende afgeronde HBO/WO studierichtingen: (technische) natuurkunde, werktuigbouwkunde, chemie, chemische technologie, lucht- en ruimtevaart, materiaalkunde, elektrotechniek of wiskunde. Voor zowel starters als voor professionals met (ruime) werkervaring hebben wij regelmatig interessante vacatures.

Een innovatieve geest, brede inzetbaarheid en een gemotiveerde instelling zijn eigenschappen waar ECN veel waarde aan hecht. Daarnaast is ECN in een zeer boeiende transitiefase waarbij we onze technologieën steeds meer met en voor de markt (bedrijven en MKB) ontwikkelen. Ondernemerschap staat daarbij in hoog aanzien. ECN biedt nieuwsgierige, ondernemende en enthousiaste mensen die graag projectmatig werken in teamverband een inspirerende en...
GMT Waste

GMT Waste

Imagine … een slogan waarmee GMT een stap verder gaat in de wereld. Niet alleen doordat we onze vleugels uitslaan in Europa en daarbuiten. Ook omdat we beseffen dat we verschil kunnen maken als het gaat om een schonere wereld. We hebben ten slotte maar één planeet. En daar moeten we zuinig op zijn.

Imagine … wat we allemaal kunnen bijdragen. Met onze kennis en ervaring. Met onze superieure technologie. Met onze focus op het ontwikkelen van software voor het inzamelen van afval en het recyclen van grondstoffen, een proces waarmee Nederland voorop loopt in de wereld. Door heel toegewijd onze vindingrijkheid in te zetten.

Imagine … een sleutelwoord dat iedereen herkent. Als een magische term met een lading die inspireert. We moeten namelijk verder kijken dan kortstondige oplossingen. En beseffen wat er speelt in de wereld. Dat het de hoogste tijd is voor een werkelijk duurzaam beleid. Powered by GMT.

Imagine … a cleaner planet. Een gedachte met niet zomaar een betekenis. Want tussen droom en daad staan vaak bezwaren in de weg. Gelukkig niet bij GMT. Ons kompas wijst de weg. In combinatie met de betekenis van GMT, die refereert aan de tijd. Tijd om verder te gaan met GMT. Op weg naar … a cleaner planet.

Praktische ICT voor de afvalbranche
GMT is al meer dan 25 jaar nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen in de afval- en milieu-industrie. Diepgaande kennis vertalen we continu naar in de branche gerespecteerde innovatieve en praktische software zoals A2B, AfvalRIS, CLEAR.net, Wastedge en Wastehub.

Onze oplossingen hebben zich al vele malen in de praktijk bewezen. De waste management software...
Hallmark

Hallmark

Werken bij Hallmark Cards Nederland - Vacatures Hallmark
Hallmark begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus. Hallmark onderscheidt zich van de overige aanbieders op de wenskaarten en cadeaumarkt door een ruim én verrassend assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten en cadeauartikelen van Hallmark hun weg naar de consument, zowel via winkels als online. Hallmark is daarmee marktleider in Nederland en België.

Wij zijn een professionele, resultaatgerichte organisatie met een informele bedrijfscultuur en een collegiale werksfeer. Hallmarkers zijn er trots op om bij Hallmark te werken! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met onze merkwaarden hartelijk, verrassend en verbindend.

Hallmark Cards Continental Europe maakt onderdeel uit van Hallmark International en wij hebben 270 medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Heb jij het ook in je een Hallmarker te worden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op onze vacatures!
Lightspeed

Lightspeed

Lightspeed is volop in beweging. Met kantoren in Montreal, Ottawa, New York, Olympia, Londen, Gent en Amsterdam, zijn wij een snelgroeiende onderneming die baanbrekende zakelijke oplossingen voor winkels en restaurants aanbiedt voor diverse platformen, apparaten en sectoren.

Als een snelgroeiend technologiebedrijf verzorgen wij alleen het beste voor onze werknemers. Dus ook Mac laptops voor alle werknemers.

We willen dat onze werknemers zich deel voelen van onze voortdurende groei.

Onze keuken is goed gevuld met alles wat je nodig hebt en we vergeten nooit een verjaardag.

Met onze reisvergoedingen wordt het reizen naar je werk een stuk eenvoudiger.

Blijf fit terwijl je bij Lightspeed werkt. Alle werknemers ontvangen een vergoeding voor het lopende jaar.
MRDM

MRDM

Medical Research Data Management (MRDM) bewerkt medische data voor zorgaanbieders. MRDM helpt u zo om conclusies te trekken en de zorg te verbeteren. MRDM aggregeert, anonimiseert en ordent gegevens voor specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld voor kwaliteitsrapportages of voor beslisondersteuning voor persoonlijke behandelplannen. Alles gebeurt binnen strikte juridische randvoorwaarden en met zo min mogelijk registratielast.

MRDM is in 2012 opgericht als een spin-off van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).
MultiSafepay

MultiSafepay

Bij MultiSafepay ontwikkelen we al vele jaren smart payment solutions voor klanten binnen en buiten Europa. Jij werkt mee aan vele uitdagende projecten en aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor de e-commerce branche, zowel nationaal als internationaal.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, het centrum van de allereerste effectenbeurs in de wereld. Ons kantoor kijkt uit over het IJ en de binnenstad van Amsterdam, een bruisend en internationaal centrum.
NOS

NOS

Je kent de NOS van de sport- en nieuwsprogramma’s op tv en radio, maar de NOS heeft dagelijks ook miljoenen gebruikers via NOS.nl en verschillende NOS-apps. We ontwikkelen deze websites en apps zelf bij NOS Digitaal en ook de backend hebben we volledig in eigen beheer. Daarnaast experimenteren we in het NOS Lab met nieuwe technieken, platforms en vertelvormen voor de gebruiker van de toekomst. Je werkt in een multidisciplinair Scrum team aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. Standplaats: Media Park in Hilversum, op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur!
OTYS Recruiting Technology

OTYS Recruiting Technology

OTYS is Europees grootste aanbieder van geavanceerde software die het werving en selectieproces vereenvoudigd, versneld en verbeterd. De producten die OTYS aanbiedt variëren van state of the art websites tot aan een volledig geïntegreerd CRM systeem of mobiele applicaties voor kandidatenbeheer. Onze klanten zijn o.a. intercedenten, werving & selectie bureaus, uitzendbureaus, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Gent, Praag en Parijs.
SONOS

SONOS

In 2002, we set out with a goal – to reinvent home audio for the digital age. Our vision was simple - fill every home with music and make listening a valued experience again. We’re making it easy for everybody to listen to the music they love in every room of their home. To hear the songs they love, to discover new music they never knew existed, and to appreciate it all with the highest sound quality.

We’re doing it all over the world – In more than 60 countries, in seven languages through thousands of retailers. We’re constantly looking for ways to improve the experience – with new products, new software and continually investing in ways to provide our customers the best experience possible. We’re doing what we set out to do. Changing the way people listen to music – one home at a time.
Takeaway.com

Takeaway.com

Takeaway.com is the leading food ordering website in Continental Europe, with a proven business model that provides an effective revenue stream for restaurants and convenience for consumers. Headquartered in Amsterdam and with established operations in 9 countries across Europe and Vietnam, our business has grown rapidly in recent years. With almost 50 million orders and double-digit growth we are the fastest growing player in many markets and still see a lot of untapped potential.
TIE Kinetix

TIE Kinetix

Are you looking for a job at a company in a dynamic and challenging environment? Do you really want to contribute to the success of a company? You feel comfortable in a care-free work environment where you can work independently? An environment where you can show initiatives and pitch your ideas to management? You are looking for freedom to combine your private life with work? At TIE Kinetix you can, we have a work culture of open communication and short lines.
TRES internet

TRES internet

Wij zijn TRES, een internetbureau. We ontwikkelen sites, shops en apps voor partners zoals KPN, Ajax, Veilig Verkeer en vele anderen. Zij kiezen voor TRES omdat wij verstand hebben van online strategie, design, development én online marketing. Onze opdrachtgevers eisen slimme oplossingen. Oplossingen die hun online ambities waarmaken.
Vonq

Vonq

VONQ is the European leading expert in Online Recruitment Marketing services. With offices in Rotterdam, Amsterdam, Düsseldorf and London we help companies recruit better. Unique to our services is our data driven marketing approach. Based on years of experience and more than 100,000 online recruitment campaigns, we have consolidated an unique set of data points to architect and predict the success of a customer recruitment marketing campaign.

JMP & Qandidate.com
We recently launched the Job Marketing Platform (JMP), born in the labs of VONQ, just like Qandidate.com. The JMP gives our customers instant access to the largest portfolio of recruitment marketing channels and brings any of their vacancies in front of the right target audience. Simple, fast and successful. Qandidate.com on the other hand, is a free and intuitive recruitment system, designed especially for in-house and corporate recruiters to improve and take direct control over their recruitment activities.

We’re rapidly expanding!
Our success did not go unnoticed: backed by a major investment, we're seriously ramping up our efforts. We’re ready to move forward - with you!
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.