Snel zoeken

GMT Waste

Over ons
Imagine … een slogan waarmee GMT een stap verder gaat in de wereld. Niet alleen doordat we onze vleugels uitslaan in Europa en daarbuiten. Ook omdat we beseffen dat we verschil kunnen maken als het gaat om een schonere wereld. We hebben ten slotte maar één planeet. En daar moeten we zuinig op zijn.

Imagine … wat we allemaal kunnen bijdragen. Met onze kennis en ervaring. Met onze superieure technologie. Met onze focus op het ontwikkelen van software voor het inzamelen van afval en het recyclen van grondstoffen, een proces waarmee Nederland voorop loopt in de wereld. Door heel toegewijd onze vindingrijkheid in te zetten.

Imagine … een sleutelwoord dat iedereen herkent. Als een magische term met een lading die inspireert. We moeten namelijk verder kijken dan kortstondige oplossingen. En beseffen wat er speelt in de wereld. Dat het de hoogste tijd is voor een werkelijk duurzaam beleid. Powered by GMT.

Imagine … a cleaner planet. Een gedachte met niet zomaar een betekenis. Want tussen droom en daad staan vaak bezwaren in de weg. Gelukkig niet bij GMT. Ons kompas wijst de weg. In combinatie met de betekenis van GMT, die refereert aan de tijd. Tijd om verder te gaan met GMT. Op weg naar … a cleaner planet.

Praktische ICT voor de afvalbranche
GMT is al meer dan 25 jaar nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen in de afval- en milieu-industrie. Diepgaande kennis vertalen we continu naar in de branche gerespecteerde innovatieve en praktische software zoals A2B, AfvalRIS, CLEAR.net, Wastedge en Wastehub.

Onze oplossingen hebben zich al vele malen in de praktijk bewezen. De waste management software van GMT is de ideale oplossing voor ontdoeners, transporteurs/inzamelaars, reinigingsdiensten, recyclingbedrijven, milieudiensten, handelaren en verwerkers van (gevaarlijk) afval. We zorgen uiteraard dat onze software oplossingen continu mee ontwikkelen met de actualiteit in deze bedrijfstak. Want u wilt niet alleen vandaag succesvol zijn, maar ook in de toekomst voorop lopen.
Bedrijfsvideo
Aantal medewerkers
201-500
Header / Afbeelding
Contact
Muiderstraatweg 15E
1111 PS Diemen
020 600 51 51
sales@gmt.nl
www.gmt-europe.nl

Customer Services CLEAR:
088-0021887

Customer Services AfvalRIS/A2B
088-0021888
LinkedIn

Laatste vacatures van GMT Waste

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Software Tester

inDiemen
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.