Snel zoeken

AEGON

Over ons
Bij Aegon voelen we ons verantwoordelijk voor de financiële bewustwording van mensen. In een eerlijke dialoog bieden we begrijpelijke oplossingen, waardoor klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Deze visie vraagt om medewerkers die helder communiceren en zelf initiatief nemen in het belang van onze klanten.

Als medewerker van Aegon zie je onze visie terug in je dagelijkse werkzaamheden. Onze klanten weten niet alles van financiële producten. Met jouw kennis en ervaring kun je klanten helpen de juiste keuzes te maken, waardoor ze beschermd worden tegen inkomensverlies of kunnen sparen voor later. En daarvoor hoef je niet per se verzekeringsadviseur te zijn. Ook als marketeer, ICT’er of administratief medewerker is je rol belangrijk. Waar je ook werkt binnen Aegon, je werkt altijd voor je klant.

Zoals we onze klanten bewust willen laten kiezen voor de producten van Aegon, zo willen we ook dat jij bewust kiest voor ons als werkgever. Omdat je goed bent in wat je doet en altijd op zoek bent naar manieren om jezelf te verbeteren. Omdat je vernieuwende ideeën hebt en deze ook omzet naar concrete initiatieven. En omdat je samen met je collega’s moeilijke zaken makkelijk maakt. Herken jij jezelf hierin, kijk dan of we voor jou een vacature hebben.
Bedrijfsvideo
Aantal medewerkers
1001-5000
Header / Afbeelding
Contact
Vestiging Den Haag:

Aegonplein 50
2591 TV Den Haag
Postbus 202
2501 CE Den Haag
Telefoon: 070 344 32 10


Vestiging Leeuwarden:

Lange Marktstraat 11
8911 AD Leeuwarden
Postbus 23000
8900 MA Leeuwarden
Telefoon: 058 244 32 10
LinkedIn

Facebook
Video

Laatste vacatures van AEGON

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.