Snel zoeken

Hallmark

Over ons
Werken bij Hallmark Cards Nederland - Vacatures Hallmark
Hallmark begrijpt dat het leven draait om waardevolle relaties. Wij willen mensen inspireren hun emoties te uiten en waardevolle relaties te versterken door middel van wenskaarten en cadeaus. Hallmark onderscheidt zich van de overige aanbieders op de wenskaarten en cadeaumarkt door een ruim én verrassend assortiment van kwalitatief hoogstaande producten. Jaarlijks vinden miljoenen wenskaarten en cadeauartikelen van Hallmark hun weg naar de consument, zowel via winkels als online. Hallmark is daarmee marktleider in Nederland en België.

Wij zijn een professionele, resultaatgerichte organisatie met een informele bedrijfscultuur en een collegiale werksfeer. Hallmarkers zijn er trots op om bij Hallmark te werken! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met onze merkwaarden hartelijk, verrassend en verbindend.

Hallmark Cards Continental Europe maakt onderdeel uit van Hallmark International en wij hebben 270 medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Heb jij het ook in je een Hallmarker te worden? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op onze vacatures!
Bedrijfsvideo
Aantal medewerkers
201-500
Foto
Header / Afbeelding
Contact
Hallmark Cards Nederland B.V.
Rietbaan 48
2908 LP Capelle a/d IJssel

Je kunt elke werkdag tussen 8.00 – 17.30 uur bellen met één van onze medewerkers op onderstaand telefoonnummer.

Particulieren: 010 - 4596515
Winkeliers: 010 - 4596560
Facebook

Laatste vacatures van Hallmark

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

Webdesigner

inCapelle aan den IJssel
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.