Snel zoeken

ECN

Over ons
Het Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) is het grootste onderzoeksinstituut in Nederland op energiegebied. Het onderzoekscentrum voert onderzoek uit op het gebied van duurzame energie. Dit heeft een grote invloed op het leven van alledag. Zo bevindt zich in ongeveer 50% van alle zonnecelsystemen ter wereld ECN-technologie en staan moderne windmolens in het veld te draaien dankzij technologie die mede is ontwikkeld door ECN.

Het succes van ECN wordt bepaald door de inzet en kwaliteit van onze medewerkers en hun onderlinge samenwerking en respect. ECN telt ongeveer 500 medewerkers verdeeld over vier vestigingen in: Amsterdam, Petten, Eindhoven en Wieringerwerf.

Energie-innovatie is denkwerk. Het belangrijkste kapitaal van ECN zit dan ook in de innovatieve denkkracht van onze medewerkers. Bij ECN zijn we voor ons primaire proces op zoek naar innovatieve denkers, vooral met als achtergrond één de volgende afgeronde HBO/WO studierichtingen: (technische) natuurkunde, werktuigbouwkunde, chemie, chemische technologie, lucht- en ruimtevaart, materiaalkunde, elektrotechniek of wiskunde. Voor zowel starters als voor professionals met (ruime) werkervaring hebben wij regelmatig interessante vacatures.

Een innovatieve geest, brede inzetbaarheid en een gemotiveerde instelling zijn eigenschappen waar ECN veel waarde aan hecht. Daarnaast is ECN in een zeer boeiende transitiefase waarbij we onze technologieën steeds meer met en voor de markt (bedrijven en MKB) ontwikkelen. Ondernemerschap staat daarbij in hoog aanzien. ECN biedt nieuwsgierige, ondernemende en enthousiaste mensen die graag projectmatig werken in teamverband een inspirerende en dynamische werkomgeving met een groot scala aan ontwikkelmogelijkheden.

Kortom: ben je die professional, innovatief en ondernemend van geest en wil je graag meewerken aan (het mogelijk maken van) duurzame energieoplossingen? En zie jij het zitten om dit te doen met en voor ‘de markt’? Klik dan hier voor het overzicht van actuele vacatures.

Ook op andere vakgebieden hebben wij de juiste professionals nodig, bijvoorbeeld binnen de diverse stafdiensten en ondersteunende afdelingen. Ben jij een professional in je eigen vakgebied en denk jij bij te kunnen dragen aan onze dienstverlening op het gebied van onderzoek en ontwikkeling in duurzame energie? Heb jij bovendien affiniteit met een duurzamere samenleving en wil jij werken in een inspirerende werkomgeving, dan hebben we bij ECN ook regelmatig interessante vacatures.
Bedrijfsvideo
Aantal medewerkers
201-500
Header / Afbeelding
Contact
Hoofdkantoor Petten:

Westerduinweg 3
1755 LE Petten
Postbus 1
1755 ZG Petten
T: 088 5154949

Bij een bezoek aan ECN in Petten dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart. Een rijbewijs wordt niet geaccepteerd.


Locatie Amsterdam
(Policy Studies):

Gebouw Radarpoort
Radarweg 60
1043 NT Amsterdam
T: 088 5154244


Locatie Eindhoven:

High Tech Campus, gebouw HTC 21
5656 AE Eindhoven
T: 088 5154953


Locatie Wieringermeer
(Turbine Test Site):

Schervenweg 35a
1771 RT Wieringerwerf
T: 088 5154943
LinkedIn

Twitter
Video

Laatste vacatures van ECN

Hieronder vindt je een aantal van de meest recente vacatures die door dit bedrijf zijn gepubliceerd. Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.
iTernal gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.