Hoe werkt het

Vacatures volgen internetgedrag

De technologie van iternal.nl vergroot het bereik door vacatures ook te tonen aan mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel geknipt zijn voor de functie.

Plaats vacature

100% bereik

We laten vacatures opduiken op plekken waar de doelgroep zich bevindt. Dat kan op facebook zijn, op een reis-blog of in een app zoals Tinder.

Herken gedrag

Als je een php-ontwikkelaar zoekt, kijkt ons systeem bijvoorbeeld welke personen online blogs lezen over die taal en op welke locatie zij zich bevinden.

Bereik IT talent dat nog niet op zoek is

In de huidige arbeidsmarkt is maar 10% van de IT talenten actief op zoek naar een nieuwe baan, hoe bereik je die andere 90%? Vergroot het bereik van jouw vacature door vertoningen op relevante websites, in Android en iPhone apps, social media, Google en op YouTube.

Meer informatie

Maak gebruik van Hyper-targeting

Via kunstmatige intelligentie (AI) weten wij volledig geautomatiseerd waar en hoe je IT talenten kunt bereiken op basis van hun gedrag, interesses, opleiding en locatie.

Tarieven

Laat ons slimme IT vacatures adverteren

We gebruiken geautomatiseerde A/B testen en via kunstmatige intelligentie creëren wij de beste vacature advertenties. Dát werkt!

Adverteer jouw vacatures daar waar IT talent zich bevindt. Van Facebook, Instagram tot Google, in Android en iPhone apps en op YouTube.

Plaats vacature