VBVB ICT

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad. Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 30 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten. 

VBVB is er voor al uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op IT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en Zakelijke Telefonie oplossingen, waaronder VoIP voor het MKB.

Medewerkers

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. Daarom werken we bij VBVB alleen met specialisten in hun vakgebied.

Gedreven, enthousiast en bewezen ervaren IT bedrijf

Bij VBVB vindt u enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring, die gedreven zijn om bij te blijven en die iedere dag opnieuw enthousiast voor u aan de slag gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in een of meer disciplines. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

We vertellen u graag meer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons bellen op 020-42 33 288. U kunt dan vragen naar Rogier van Teeseling.