VBVB ICT

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad. Inmiddels kan VBVB zich bogen over ruim 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches en zijn we uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 30 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering officieel gecertificeerd in een of meerdere disciplines. Voor onze klanten betekent dit een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij VBVB hechten we bovendien grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten. 

VBVB is er voor al uw systeembeheer, netwerkbeheer, ondersteuning, advies en second opinion op IT gebied. Daarnaast heeft VBVB zich de laatste jaren gespecialiseerd in Cloud Computing en Zakelijke Telefonie oplossingen, waaronder VoIP voor het MKB.

Medewerkers

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. Daarom werken we bij VBVB alleen met specialisten in hun vakgebied.

Gedreven, enthousiast en bewezen ervaren IT bedrijf

Bij VBVB vindt u enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring, die gedreven zijn om bij te blijven en die iedere dag opnieuw enthousiast voor u aan de slag gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in een of meer disciplines. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

We vertellen u graag meer

Voor een persoonlijke toelichting, een kennismaking of een second opinion voor uw huidige ICT-oplossingen kunt u ons bellen op 020-42 33 288. U kunt dan vragen naar Rogier van Teeseling.

Junior
VBVB ICT Amsterdam
Aanpakker, technisch èn klantvriendelijk? VBVB  is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit 25 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende organisatievraagstukken je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe: Junior Systeembeheerder / Servicedesk Medewerker (32 – 40 uur) Een systeembeheerder bij VBVB is een ICT’er met kennis en ervaring, een echte oplosser ook en geen doorverwijzer. Wij beheren de ICT omgevingen van onze klanten voornamelijk remote, maar als het nodig is bieden we ondersteuning op locatie. Daarnaast wordt er door de Servicedesk meegewerkt aan projecten. Ervaring op ICT vlak is een vereiste omdat wij veel verschillende omgevingen inrichten en beheren. Onze Servicedesk medewerkers ondersteunen onze klanten met al hun ICT vragen. Verder is de bereidheid tot het volgen van cursussen en trainingen, zoals een MCSA traject, een voorwaarde voor deze functie. Werkzaamheden Het (samen met de anderen in het Servicedeskteam) afhandelen van Servicedesk calls, changes en reparatietrajecten; Intern voorbereiden/configureren van werkstations en servers voor onze klanten; Uitvoeren van systeembeheer bij klanten en het assisteren bij projecten.
nov 08, 2018
Junior
VBVB ICT Amsterdam
VBVB is dé externe afdeling automatisering voor organisaties in Amsterdam en omstreken. Vanaf de Herengracht in hartje Amsterdam beheren en onderhouden wij ICT-netwerken voor onze klanten, die grotendeels uit de culturele- en non-profit hoek komen. Ons hechte team bestaat uit bijna 30 mannen en vrouwen die de belangrijkste schakel in onze dienstverlening zijn. Omdat ze diepgaande automatiseringskennis hebben, maar ook omdat ze enthousiast en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken uitdagende IT projecten je aan? Dan ben jij misschien onze nieuwe: Systeem-/Netwerkbeheerder (m/v) (32-40 uur) VBVB is op zoek naar een allround 2e lijns ICT’er met een focus van op het gebied van Netwerken, Linux en VoIP. Vanuit hartje Amsterdam beheren wij de ICT omgevingen van onze klanten, en als het nodig is bieden we ondersteuning op locatie. De meeste van onze klanten zitten in en rond Amsterdam en komen uit de culturele of non-profit sector en wij reizen het liefst met de fiets of het OV. Brede ervaring op ICT vlak is een vereiste, omdat wij veel verschillende omgevingen inrichten en beheren. Wij ondersteunen onze klanten met al hun ICT vragen. Er wordt door de beheerders ook volop mee gewerkt in projecten. Het willen volgen van cursussen en trainingen is een voorwaarde voor deze functie. Werkzaamheden: • uitvoeren van beheertaken bij klanten en in ons datacenter, zowel remote als bij klanten op locatie; • het configureren en onderhouden van ons netwerkmanagement systeem; • het als 2e lijn afhandelen van servicedesk calls, changes en reparatietrajecten; • meewerken in projecten bij klanten. Het betreft een full-time functie van tussen de 32 en 40 uur per week.
nov 08, 2018