Qubical

Het Qubical partnerprogramma biedt I(c)T-dienstverleners (Telecom, System Integrators, Value Added Resellers & SaaS-leveranciers) een White Label en Reseller service waarmee partners hun dienstverlening kunnen uitbreiden dan wel de next step kunnen maken ten aanzien van bestaande dienstverlening.


Qubical levert en beheert Cloud, IT en Managed Hosting diensten die exclusief worden aangeboden via lokale partners. Qubical partners kunnen de hoogwaardige dienstverlening en expertise van Qubical aanbieden aan hun eigen klanten, zonder dat zij hierin zelf hoeven te investeren.


Het doel van het Qubical partnerprogramma is het bundelen van de krachten en gezamenlijk kennis- en ervaring uit te wisselen waarbinnen hoogstaande oplossing op basis van bewezen Microsoft technologie centraal staan.


Onze partners vertrouwen ons hun klanten toe en daarmee ook hun reputatie. Hier zijn wij trots op!

Senior
Qubical Haarlem
Jouw rol als Senior System Engineer Als Senior System Engineer maak je onderdeel uit van een groot, enthousiast en professioneel team Infrastructuur Engineers die verantwoordelijk zijn voor projecten en het verlenen van 3e lijn technische ondersteuning aan de vele klanten en wederverkopers van Qubical. Je wordt ingezet als Engineer Cloud Infrastructuur voor de implementatie en uitrol van platform migraties, clouddiensten, virtualisatie, storage oplossingen en andere innovatieve IT projecten. Jouw passie is de continue drive voor verbeteringen in je eigen werkzaamheden en die van je collega’s. 
mei 20, 2019