DWE ICT

Nieuwsgierige mensen bij DWE ICT volgen de ontwikkelingen in ICT op de voet. Omdat ze gek zijn van hun vak. En omdat zij samen met u graag die ene vertaalslag maken: nieuwe kennis en mogelijkheden zodanig toepassen, dat uw organisatie er gemakkelijk mee werkt. Met oog voor uw cultuur, met slimme ICT-oplossingen en verfrissende ideeën. Die bijdragen aan de flexibiliteit, aan de veiligheid, aan het beheergemak én die waar mogelijk kosten besparen.

TRUSTED ICT PARTNER

Betrouwbaarheid is de basis voor een langdurige zakelijke relatie. DWE ICT is in het bezit van het Graydon certificaat vanwege de gezonde financiële situatie van het bedrijf. Wij zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten. Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te adviseren, creëren en ondersteunen.

ICT PARTNER MET EEN HOOFDLETTER P!

Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders. Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde producten.
Vanuit gezamenlijke waarde toegevoegde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers én langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen. Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

ISO 9001 & 27001

Wij zijn er trots op dat we beide certificeringen hebben behaald en sinds 16 maart 2018 officieel ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd zijn. Met beide certificaten kunnen we aantonen dat we staan voor kwaliteit en voor de beveiliging van informatie.

ONS TEAM

DWE ICT opereert vanuit Eemnes en Heteren. Het team telt 50 vakbekwame, enthousiaste medewerkers, waaronder adviseurs, consultants, engineers, servicedesk-medewerkers en ontwikkelaars. Wij werken daar waar u ons nodig heeft.

Junior
DWE ICT Eemnes
DWE ICT verzorgt sinds vele jaren, met een gemotiveerd team van zo’n 50 collega’s, vanuit Eemnes en Huissen op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor het Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Onderwijs. Professioneel, snel, flexibel en voor een betaalbare prijs. DWE ICT staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen.  Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud,(remote) beheer van complete IT systemen en netwerken. Voor onze locatie in Baarn of Huissen zijn wij bij DWE ICT B.V. per direct op zoek naar een Netwerk en Systeem Engineer (Fulltime, 40 uur) Als Netwerk en Systeem Engineer bij DWE ICT werk je in een team van ongeveer 30 technische collega’s. Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband en bent betrokken bij: advies over, en bouw van, netwerk projecten; beheer van (complexe) netwerken; trouble shooting; pre-sales; onderzoeken van nieuwe netwerk technologieën en netwerk producten (R&D). Je bent veelal het aanspreekpunt van de klanten, je bent mede verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en je meldt commerciële kansen.
mei 20, 2019