NVBIT

NVBIT is een full-service ICT-bureau gevestigd in Alkmaar. Wij helpen ondernemers het maximale uit hun bedrijf te halen. Dat doen we door voor onze klanten hun ICT en telefonie te beheren. Zo hebben ze er zelf geen omkijken meer naar. Daarnaast geven we advies over de aanschaf en opzet van software, hardware en werkplekken. 
 

Volledig verzorgd

Wij bieden onze klanten volledig verzorgde diensten. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw telefonie of ICT-systemen. En is er een probleem? Dan staan we direct voor u klaar om het op te lossen.
 

Persoonlijke service

NVBIT werkt met een klein, ervaren en gedreven team. Dat betekent dat we onze klanten en hun situatie persoonlijk kennen. Daardoor kunnen we u precies de service bieden waar u behoefte aan heeft.
 

Het team

Ons vaste team wordt geleid door Nando van Beek. Nando is de oprichter en eigenaar van NVBIT. Hij heeft ruime ervaring met telefonie, netwerkverbindingen, softwareapplicaties en webhosting. Nando wordt ondersteund door engineer Glenn Gras. Glenn is een ervaren ICT- en systeembeheerder.
Junior
NVBIT Alkmaar
Ruim 10 jaar geleden begon Nando van Beek vanaf zijn zolderkamer met NVBIT. En nu komt er een plek vrij in het ondertussen 6-koppige team van NVBIT Solutions. Een IT bedrijf waar het persoonlijke contact met de klant centraal staat en waar elke vrijdag het weekend wordt ingeluid met een borrel op een kantoor in hartje Alkmaar; ‘t Hooge Huys. Wij zijn opzoek naar een: Systeembeheerder / Cloud specialist Een klant van NVBIT hoeft zich nooit zorgen te maken over zijn of haar ICT omdat wij proactief alle systemen beheren en zo de continuïteit waarborgen van het bedrijf van de klant. Ook voor netwerkbeheer , online back-ups en VoIP kan de klant bij ons terecht. Ons doel is altijd om de klant te ontzorgen op het gebied van ICT. Dat kan per e-mail zijn, meestal telefonisch en regelmatig op locatie.
nov 08, 2018