Nieuws en blogs

Blog categorieën

Wie heeft het nog niet ervaren, je wordt gebeld met de vraag of je hulp nodig hebt met het vinden van een kandidaat voor jouw openstaande IT vacature. Of, je bent niet op zoek naar een nieuwe baan en wordt benaderd door een recruiter met de vraag of je open staat voor een nieuwe uitdaging...     Lees binnenkort meer!  
Al jaren is het een probleem, maar wat kunnen we doen om de tekorten op de arbeidsmarkt voor IT'ers te verkleinen?  Er zijn meer dan 50.000 te weinig IT'er in Nederland in 2020. Hoe kunnen we het tij te keren? Hoe krijgen we meer IT'ers aan het werk?   Lees binnenkort meer!
De technologie van iternal.nl vergroot het bereik door vacatures ook te tonen aan mensen die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wel geknipt zijn voor de functie. Herken gedrag Als je een php-ontwikkelaar zoekt, kijkt ons systeem bijvoorbeeld welke personen online blogs lezen over die taal en op welke locatie zij zich bevinden. 100% bereik We laten vacatures opduiken op plekken waar de doelgroep zich bevindt. Dat...