Over ons

IT personeel vind je via hèt banenplatform in jouw vakgebied


iternal.nl is een kwaliteits jobboard specifiek voor de IT en niet verbonden aan uitzendbureaus of bemiddelaars. Het platform heeft een groot bereik onder IT vakmensen.

IT bedrijven en bedrijven met IT vacatures gebruiken deze vacaturesite voor al hun vacatures; voor vaste banen, bijbanen, stages en leerplaatsen, het is niet bedoeld voor uitzendbanen. Zo blijft de vacaturesite duidelijk en overzichtelijk voor de kandidaten. 

Uniek aan onze vacaturesite is dat je foto’s en video’s kunt toevoegen aan de vacatures. Zo kun je de juiste sfeer meegeven en nog eens een extra boost meegeven voor je naamsbekendheid als IT werkgever.

De juiste kandidaten voor je vacatures


We hebben een goed werkende website nodig om de juiste kandidaten aan te trekken voor jouw vacatures. Een vacaturesite moet daarnaast zoveel mogelijk en vooral de juiste, kandidaten aanspreken. En dat doet iternal.nl

 

...via een koppeling met banenzoekmachines

iternal.nl is automatisch geïntegreerd met banenzoekmachines. Er zijn geen extra stappen nodig om jouw vacatures te laten indexeren. 


...via doelgerichte marketingacties

iternal.nl bereikt de juiste kandidaten via doelgerichte marketingacties. Wij zijn gespecialiseerd in vacaturemarketing en hebben meer dan tien jaar ervaring met performance marketing en weten daardoor precies hoe de juiste kandidaten naar de website getrokken kunnen worden.


...via onze partners

Voor een maximaal en relevant bereik is iternal.nl een aantal partnerships aangegaan. Relevante vacatures worden doorgeplaatst op de website van onze partners, zodat we ook werkzoekenden die onze site (nog) niet bezoeken wel bereiken. 


...via social media

Social media is een van de grootste bron van kandidaten, ook voor de niet actief werkzoekenden. Zo worden vacatures doorgeplaatst op een of meerdere relevante sociale media kanalen waardoor wij ook hiertoe werkzoekenden die onze site (nog) niet bezoeken wel bereiken en op de hoogte houden.